۲۹ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۴۶

طلا در گفتگو با مهر:

مسئولان خاطی در بحث آلودگی آب پردیس از مردم عذرخواهی کنند

مسئولان خاطی در بحث آلودگی آب پردیس از مردم عذرخواهی کنند

پردیس - خبرگزاری مهر: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از مسئولان دستگاه هایی که آلودگی آب شهرستان پردیس که باعث بروز مسمومیت در تعداد زیادی از شهروندان شد، کوتاهی کردند انتظار می رود از مردم عذرخواهی کنند همچنین با مسئولان خاطی برخورد قاطع خواهد شد.

حسین طلا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور در پردیس به منظور بررسی مسمویتهای اخیر شهروندان این شهرستان اظهار داشت: از روز دوشنبه هفته گذشته بعدازظهر مردم با علائمی نظیر اسهال و استفراغ به مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان پردیس مراجعه کردند که حاکی از مسمومیت آنها داشت.

وی افزود: این مراجعات ادامه داشت تا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه هفته گذشته شدت گرفت که باعث نگرانی مسئولان شد و موضوع در دستور کار ویژه مسئولان استانی و شهرستانی قرار گرفت.

این مسئول عنوان کرد: در این زمینه جلسات مربوطه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی تشکیل شد و مسئولان دستگاه هایی نظیر آب و بهداشت پیگیر موضوع شدند.

طلا با اشاره به اینکه هم اکنون تا حد زیادی مشکل برطرف شده است، اعلام کرد: بروز مسمومیت در شهروندان شهرستان پردیس به دلیل  شکستگی خطوط توزیع آب شرب بوده که متاسفانه باعث آلودگی هایی شده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در جریان این آلودگی، دو هزار و 832 نفر آلوده شدند.

وی گفت: در این زمینه از مسئولان دستگاه هایی که کوتاهی کردند انتظار می رود از مردم عذرخواهی کنند همچنین با مسئولان خاطی برخورد قاطع خواهد شد.
 

کد مطلب 2217153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha